Wist je dat…

we elke weekend samen iets drinken na onze uren?

Op zaterdagen en zondagen is het vaak heel wat drukker bij molecule. Dat vergt extra inspanningen van onze collega’s. Dat compenseren we graag met een gratis pint, een wijntje of gewoon frisdrank. Een ideaal moment om wat stoom af te laten of om mekaar wat beter te leren kennen. En als je zelf een bar in huis hebt, gaat dat natuurlijk allemaal wat makkelijker. 

ook alle collega’s een extra eindejaarsgeschenk ontvangen?

Molecule biedt tijdens de eindejaarsperiode alle klanten een gratis geschenk aan bovenop hun aankoop. Ook als collega ontvang je zo’n geschenk. De voorbij jaren was dat een soepmaker, een koffiemachine, een sodastream en andere. Onze collega Friedl droomt nog altijd van die enorme stapel geschenken.


we elk jaar met de hele bende feesten?

Aan het begin van het nieuwe jaar gaan alle remmen los en zetten we onze benen niet alleen onder tafel, we strekken ze ook nog eens. Onze horecaruimte wordt speciaal voor de gelegenheid aangekleed en we eten, drinken en dansen tot na middernacht. Op en woensdagavond nog wel … want op donderdag werken we niet wink.

er af en toe BV’s shoppen bij molecule?

De voorbije jaren passeerden heel wat artiesten en sporters de deuren van molecule. Soms gebeurt dat ook heel spontaan. Onze collega’s Mégane en Melissa staan hier samen op de foto met Marthe van K3. In dit geval dus M3. Benieuwd wie jij binnenkort tegen het lijf loopt bij molecule.

molecule gekend is over de hele wereld?

Langs het asfalt van Route 66, de flanken van de Kilimanjaro, of de betoverende stranden van Koh Phi Phi … onze collega’s dragen molecule uit over de hele wereld. Dat levert coole foto’s op vanuit Amerika, Afrika, Azië en alle andere uithoeken van de wereld. Onze reiservaringen delen we tijdens de lunchpauze grin.

de échte kerstman in december bij molecule verblijft?

Er zijn van die mensen die een dubbelleven leiden. Zoals de kerstman bijvoorbeeld. Die woont eigenlijk als doorsnee burger ergens in West-Vlaanderen. In december ontpopt hij zich tot wilde weldoener en deelt hij snoepjes uit aan kleine en grote kindjes in molecule.

we ook communiceren via een interne Facebookpagina?

Op een toffe manier ook naast het werk met mekaar in contact blijven. Dat is het doel van de Facebookpagina molecoole collega’s. Een gesloten pagina waarin we mekaar informeren en inspireren. Over het werk maar ook privé. Jij trekt zelf de grens tot hoever je gaat. Dat spreekt voor zich.