Werken bij molecule

Parkeren op de juiste plek

Als medewerker van molecule heb je nooit stress bij het parkeren. Rij C is volledig gereserveerd voor collega’s. Zo zijn we zeker dat er voldoende plaats is voor iedereen. Parkeer er àltijd! Onze camera’s registreren wat er gebeurt, zo ben je zeker dat je auto veilig staat.


Transparantie is troef

Openheid en eerlijkheid staan centraal in onze manier van werken. Wij vinden het dan ook niet meer dan normaal dat je àltijd met je transparante tas komt werken. Zo maken we ook het werk van onze security-mensen een pak makkelijker.


Orde en netheid

Shop jij graag in een winkel die er pico bello bijligt? Wij ook! Daarom is het belangrijk dat je altijd oog hebt voor orde en netheid. Zie je een papiertje liggen, raap het op. Staat er een karretje verloren, breng het terug naar zijn vriendjes. Samen kijken we toe op een propere winkel en op ordelijke en nette werkruimtes.

Eten bij molecule

Werk je bij molecule dan heb je een heel ruime keuze in wat je ’s middags eet. Kies je voor onze ovenverse broodjes met kennis van zaken gesmeerd door Kelly? Ga je voor ons koud buffet? Of heb je goesting in een warme maaltijd? Wat je ook kiest, je krijgt als collega van molecule altijd een smakelijke korting.


Molecule investeert

Draai je zoals molecule al 54 jaar mee in een erg competitieve markt als die van retail, dan weet je dat je moet blijven investeren. In mensen maar ook op heel wat andere domeinen. In ons gebouw bijvoorbeeld door onze afdelingen regelmatig te vernieuwen. Of in de service die we aanbieden zoals onze nieuwe klantenkaart en de opstart van e-commerce.