WELKOM

Hallo, ik ben Sylvie Mol. Medezaakvoerder en dochter van molecule-oprichters Wilfried en Brigitte Mol.

Ik groeide op in de winkel om er in 1989 zelf aan de slag te gaan. Mijn A1-diploma boekhouden kwam daarbij uitstekend van pas. Vandaag ben ik verantwoordelijk voor alles wat met HR te maken heeft.

Toen ik startte met deze job werkten we met 40 collega’s, vandaag zijn we met 175. Vaste medewerkers, interims, jobstudenten én flexi-jobbers. Met in totaal 14 verschillende nationaliteiten, tussen 17 en 71 jaar. We zijn er met andere woorden voor iedereen.

We hebben er altijd een punt van gemaakt om vooruitstrevend te zijn. Daarom ook deze jobsite. Omdat we het belangrijk vinden dat nieuwe collega’s het bedrijf achter de winkel leren kennen.

Een familiebedrijf, dat zijn we in de eerste plaats. Met mijn neef Jens als medezaakvoerder en mijn zoon Sander die onze horeca runt. Maar ook met mijn man Dominique die alles in goede banen leidt wat met kachels, barbecues en doe-het-zelf te maken heeft.

Naast mijn gezin en job hou ik vooral van amateurtoneel. En van fietsen. Omdat dat zo goed vooruit gaat, net als molecule wink. Ben je een echte professional en wil je graag bij onze familie horen? Laat het me zeker weten. Tot binnenkort!

Groet. Sylvie.

 

WAAR GAAN WE VOOR?

Een unieke shopbeleving garanderen voor het hele gezin, het hele jaar door.

WAAR STAAN WE VOOR?

Bij molecule zijn we van alle merken thuis. Met meer dan 400.000 unieke producten verdeeld over 25 afdelingen op een totale winkeloppervlakte van 32.000 m².
Onze 175 medewerkers (vast, interim, flexi-jobbers) geven elke dag weer het beste van zichzelf. Ze maken het verschil door onze klanten hoogkwalitatieve service aan te bieden.

ONZE WAARDEN

FAMILIAAL

Molecule is een familiebedrijf en tegelijk een winkel voor de hele familie. Jong, oud, dun, dik, klein, groot … we zijn er voor iederéén! Tegelijk doe je er alles aan om elke klant op een ongedwongen manier te helpen met kwalitatieve informatie en tips.

OPTIMISTISCH

Als medewerker van molecule communiceer je altijd op een positieve manier met klanten en collega’s. We willen vooral een aangename winkel zijn om te werken en te bezoeken. Dat merk je ook aan onze huisstijl. Met als centrale kleur geel: positief, krachtig en gedurfd!

INSPIREREND

Op elke afdeling willen we onze klanten inspireren. Ervoor zorgen dat ze bij ons altijd nieuwe dingen ontdekken en toffe ideeën opdoen. Samen creëren we een mooie, aangename winkel met kwalitatieve en relevante producten.